scooterAstăzi am citit o știre – transmisă, în aceste zile, prin intermediul mai multor agenții de presă (și îmi cer scuze dacă nu voi cita o sursă din România, deși de aici am preluat informația – am văzut că majoritatea articolelor menționează ca sursă Yahoo! News citând Associated Press…), care îl prezintă pe „motanul Scooter, de 30 de ani, recunoscut drept decanul de vârstă al pisicilor din întreaga lume”.

elkingtonCoincidență – sau nu? – știrea mi-a parvenit chiar în momentul în care luam o pauză de la transferarea articolelor de pe vechiul flp.ro către noul produsealoe.ro, și articolul pe care tocmai îl preluam era un articol BBC News din urmă cu mai mulți ani care se referea la motanul Spike, căruia longevitatea (tot 30 de ani…) îi era datorată, în mare parte se pare, dozei zilnice de Aloe Vera Gel de la Forever Living Products pe care stăpâna, D-na Elkington, i-o strecura în meniu.

Prin urmare, fac un apel tuturor celor care ar putea lua legătura cu d-na Gail Floyd, stăpâna lui Scooter, pentru a-i recomanda și Aloe Vera Gel pe lângă carnea de pui, uscarea blănii cu foenul și călătoriile prin statele americane. Ne-am bucura sincer dacă am contribui, și noi, la omologarea unui nou record mondial privind longevitatea felină…