Compania Forever Living Products, lider mondial al produselor pe bază de gel stabilizat de Aloe vera, îți oferă acum posibiltatea de a deveni membru FLP prin ÎNSCRIEREA FORVER ONLINE și de a beneficia, astfel, de toate avantajele conferite de acest statut.

Dacă vrei să te înscrii acum, prin simpla completare a unui formular de înscriere care să îți asigure accesul imediat la magazinul online oficial Forever Living Products România și la reducerea de preț oferită membrilor, ai ajuns la locul potrivit!

Suntem dr. Dan și Laura Tatic, medic specialist și psiholog, FBO manageri cu o experiență de 20 de ani în recomandarea produselor Forever, și, cu permisiunea ta, îți vom pune la dispoziție expertiza noastră începând chiar din momentul în care te hotărăști să devii membru al echipei noastre.

Pentru început, te rugăm să citești cu atenție rândurile următoare, care îți vor oferi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de înscriere. Și dacă, după parcurgerea lor vei avea încă nelămuriri – sau dacă, pur și simplu, vei dori informații suplimentare privind înscrierea Forever, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de contact sau telefonic, la numerele 0733.925.600 / 0755.925.600.

De ce să devin membru FLP? Ce avantaje îmi oferă compania prin înscrierea Forever?

  • Dacă ești / dorești să devii / CONSUMATOR al produselor Forever, din momentul în care primești ID-ul FLP (codul de membru) vei putea cumpăra direct de la firmă toate produsele FLP cu o reducere inițială de 5% din prețul practicat de distribuitori – fie online, fie din centrele de distribuție (depozitele) FLP din țară.
  • Dacă ești în căutarea unei oportunități de afacere, este primul pas pentru a deveni partener al companiei și a beneficia de avantajele planului de marketing FLP (contacteaza-ne pentru mai multe informații!)

Ce obligații presupune înscrierea? Trebuie să plătesc vreo taxă de înscriere? Voi fi nevoit să fac periodic comenzi?

Înscrierea nu îți creează niciun fel de obligații. Este gratuită, nu se percepe taxă de înscriere și niciun fel de taxe sau cotizații ulterioare, și nici nu condiționează păstrarea avantajelor obținute prin înscriere sau a nivelului atins în planul de marketing de efectuarea unui anumit voum de comenzi într-o anumită perioadă de timp. ID-ul FLP pe care îl primești la înscriere are valabilitate nelimitată!

În ce constă înscrierea? Prin completarea formularului de înscriere voi fi înscris direct la firmă?

Sistemul de distribuție în rețea (network marketing) permite înscrierea unui nou membru doar sub codul unei persoane deja inscrise (și care deține un ID de membru / cod FLP), deci niciodată o înscriere nu se poate face “direct la firmă” – ceea ce este, de fapt, un avantaj real pentru persoana nou înscrisă: va putea apela, ori de câte ori va avea nevoie de consiliere, la “sponsorul informațional” – persoana (sau linia managerială superioară) sub al cărei ID este înscrisă.

OK, m-am hotărât să mă înscriu pentru a beneficia de avantajele oferite de companie. Am înțeles că prin înscriere voi aparține unei echipe / linii manageriale. De ce să mă alătur echipei voastre?

Înscrierea Forever îți oferă avantajele achiziționării produselor FLP direct de la companie (cu factură emisă de FLP România pe numele tău) la cel mai bun preț. Înscrierea FLP în echipa noastră îți aduce un AVANTAJ SUPLIMENTAR: consiliere profesională privind recomandarea / utilizarea produselor! Vom fi aici pentru a te îndruma – online sau telefonic, ori de câte ori vei avea nevoie, și vei beneficia de consilierea unui medic specialist dublată de o experiență acumulată în peste 20 de ani de colaborare cu liderul mondial al produselor pentru sănătate și frumusețe pe bază de gel stabilizat de Aloe vera!

Am mai fost înscris, dar nu-mi mai știu codul. Trebuie / pot să mă înscriu din nou?

Dacă ai primit deja un ID FLP, indiferent când l-ai obținut (poate cu foare mulți ani în urmă), acesta există în baza de date FLP România și nu e cazul să soliciți reînscrierea – și nici nu ar fi posibil acest lucru! Poți, în schimb, în cazul în care nu mai păstrezi legătura cu sponsorul inițial (persoana care te-a înscris) și acesta nu îți mai poate oferi consiliere (a renunțat la afacere, a plecat din țară sau dintre noi…), să te RESPONSORIZEZI ca membru al echipei noastre și vei putea beneficia, astfel, de toate avantajele pe care le oferim tuturor consumatorilor înscriși la noi! Contactează-ne dacă nu ești sigur dacă ai mai fost înscris(ă) – putem verifica acest lucru pentru tine! – sau dacă dorești să te alături unei echipe pe care să te poți baza.

DA, doresc să mă înscriu acum!

Te-ai decis să te alături echipei noastre? Felicitări!
E atât de simplu! Trimite-ne adresa ta de mail în care dorești să primești link-ul de înscriere care te va direcționa către pagina web oficială Forever Living Products România. După completarea online a Formularului de Înscriere, care durează câteva minute, vei putea plasa PRIMA TA COMANDĂ FOREVER ONLINE (comanda minimă este de 25 Euro fără TVA) și vei beneficia de prețul PREFERRED CUSTOMER, cu o reducere de 5% din prețul de catalog!

… și nu uita: verifică dacă în câmpul care menționează distribuitorul care ți-a recomandat înscrierea apare ID-ul nostru FLP: 400 000 024 266 (Eugen-Dan Tatic). Doar astfel îți vom putea oferi suportul nostru calificat, experiența unui medic specialist și expertiza de FBO manager dobândită în cei peste 20 de ani de parteneriat cu firma Forever!    (Verifică, te rog, și pe la SPAM dacă nu a ajuns în Inbox… Mulțumim!)

    Îți mulțumim dacă ai ales să-ți fim parteneri. De acum suntem „sponsorii” tăi Forever. Și pentru că îți respectăm dreptul la intimitate, prezența noastră va fi una foarte discretă și îți promitem că nu te vom agresa cu emailuri, SMS-uri, telefoane și tot felul de „oferte speciale”.  Dacă, însă, vei avea nevoie de sprijinul nostru, suntem aici pentru tine!